SIM 80

Sintetsko mazivo i brtvilo koje se primjenjuje u automobilskoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji, naftnoj i petrokemijskoj industriji, remontnoj djelatnosti, kao i za široku potrošnju.

SIM 800

Pasta na bazi mikroniziranog bakra i nehlapljivih ulja.

SIM 250

Mazivo za podmazivanje otvorenih zupčanika, lančanih prijenosnika i dr. kod ekstremno visokih opterećenja.

SIM 120

Sintetsko mazivo – namijenjeno je prvenstveno kao brtvilo.

SIM 100

Mazivo izrazitih brtvenih karakteristika. Glavno područje primjene je brtvljenje zasuna eruptivnih uređaja.

SIM 500

Mazivo za brtvljenje i podmazivanje tubinga, zaštitnih cijevi i klipnih šipki sa API i premium navojima u uvjetima visokih temperatura i visokih tlakova.

SIM 410

Zbog svojstava podmazivanja, brtvljenja i antikorozivne zaštite SIM – 410 se primjenjuje u svim granama industrije, servisnim radionicama i za široku potrošnju.

SIM 220

Sredstvo za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva, a specijalno za ležajeve osovine propelera na čamcima.

SIM 210

Sredstvo za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva kod visokih i niskih temperatura. Otpornost na vodu omogućuje široku primjenu na svim dijelovima gdje je prisutna vlaga i voda.

SIM 202

Mast mineralne osnove ugušćena s modificiranom glinom uz dodatak antikorozivnog aditiva i aditiva za poboljšanje prionjivosti.

SIM 93

Sintetsko mazivo namjenjeno je za podmazivanje i brtvljenje reduktora, prirubnica, zasuna i ventila, a specijalno se preporuča za podmazivanje rabljenih ventila i zasuna.

SIM 60

Sredstvo za podmazivanje strojnih dijelova, a specijalno je proizvedeno za podmazivanje klipa stezača disk kočnica u automobilskoj industriji.