Ivasim d.o.o.

Razvijamo i proizvodimo kompletne linije proizvoda za čiščenje i odmašćivanje,  specijalna sintetska maziva, brvila, motažne i visokotemperaturne paste, prvenstveno za potrebe industrije nafte i plina a zatim i sve ostale industrije – elektroindustrija, građevinska, autoindustrija, brodogradnja, industrija čelika i mnoge druge.

Osnovna filozofija tvrtke je da se kvaliteta najbolje može pružiti poznavanjem kupaca i njihovih potreba te kroz dugoročne odnose s kupcima i dobavljačima.

Naše iskustvo

Industrijske kemikalije - 40 godina
Prijatelj okoliša kemikalije - 30 godina
Autokozmetika - 30 godina
Sredstva za kućanstvo - 10 godina

POVIJEST IVASIM

U srcu naftom bogate Moslavine, u 900 godina starom Ivanić Gradu, osnovana je 1974. godine, među prvima u Hrvatskoj, tvrtka za proizvodnju kemijskih proizvoda primarno korištenih u preradi nafte, koja se razvila u modernu kemijsku tvrtku IVASIM d.o.o.

Činjenica da je tvrtka smještena u srcu naftnih polja bila je vodič kroz razvoj proizvodnog programa IVASIM-a. Početno proizvodno usmjerenje bilo je proizvodnja specijalnih sintetičkih maziva i različitih sredstava za odmašćivanje, pranje i čišćenje, namijenjenih organizacijskim dijelovima INE koji se bave pridobivanjem nafte, te rafinerijama i drugim djelatnostima koje to opslužuju.

LJUDI IZA IMENA

Upravljajući obiteljskom tvrtkom, gospođa Renić stekla je ogromno poslovno iskustvo u betonskoj i naftnoj industriji. Njeno znanje i stručnost obuhvaćaju sve faze od proizvodnje do prodaje. 2011 g. preuzela je položaj izvršnog direktora IVASIM-a. Odmah po dolasku gospođa Renić pokrenula je promjene u strategiji i ciljevima tvrtke.

Gospođa Pocem diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U Ivasimu radi od 2011 g. a zadnje 4 godine na poziciji Tehničkog direktora.

Gospođa Andlar diplomirala je na Kemijsko-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i postala inženjer kemijske tehnologije. Neka od njezinih područja stručnosti su: usmjereno istraživanje kemijskih pretvorbi za stvaranje tvari i materijala s korisnim svojstvima; razvoj ispitnih metoda i analiza u svrhu kontrole kvalitete; proizvodnja materijala (polimera, keramike, kompozita) i kemikalija za posebne namjene.

G. Lovrić radi u Ivasimu više od 40 godina a zadnjih 20 na poziciji Voditelja proizvodnje. Tijekom svojih 40 godina s Ivasimom, g. Lovrić stekao je sveobuhvatno znanje i iskustvo u kemijskoj proizvodnji

NAŠI PARTNERI

Vinkoprom
STSI
Stockton
SAFIR
Rijekatank
Petrokemija
NIS
NEXE
NCP GRUPA
LIBERTAS DUBROVNIK
KONČAR
INA maziva
INA
Građa
Đuro Đaković
Crosco
CIAK
BAČELIĆ
ALU FLEX PACK